I dag ble det pølser til middag.
Pølseretter kan gjøres sunne. Her har jeg laget rotmos av 200 g kålrabi, 200 g sellerirot, 2 gulrøtter og 2 poteter (brukte kokte rester fra tidligere i uken). Jeg har brukt pølser med mindre fett og stekt disse på teflonpanne.
I mosen kan du putte det du vil av grønnsaker. Når grønnsakene er møre, moser du med stavmikser, tilsetter 1 dl kesam, salt og pepper. Jeg moser bare litt, slik at det er litt biter igjen av grønnsakene - en litt grov mos.
Server med en salat. Da har du et raskt og sunt alternativ til pølser i brød.
Jeg laget en mos av 4 poteter, 2 gulrøtter, 1 liten pastinakk, 1/4 kålrot og 1 liten persillerot. Jeg liker også mosen litt grov, så det ble den! Knallgod! Jeg droppet kesam fordi jeg ikke tåler melk. Takk for en fin oppskrift!
SvarSlett