Kokt skinke med ovnsstekte potetbåter og kinakål. En mager og god middag. Jeg har hentet inspirasjon fra Grete Roedes "Lett og mett", men har foretatt noen justeringer.
Til to personer trenger du:
En boks kokt picnic skinke
Poteter
1/2 kinakål
salt og pepper
olivenolje
tzatziki
Vask og børst potetene, skjær i båter, salt og pepre, og legg på bakepapirkledt plate. Sprinnkle over olivenolje om det er ønskelig (litt mindre magert..).
Sett potetene i ovnen på 200 grader i ca 30 min. Kok opp vann i en kjele. Del kinakålen i to båter og legg i lettsaltet vann. Kok i 5 min. Skjær opp skinken i skiver. Anrett på to tallerkner. Legg en klatt smør over kinakålen, samt tzatziki.
En rask, sunn og kjempeenkel middag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar