Jeg er ikke på et lavkarbo kosthold - men det er ikke et hinder for å prøve denne oppskriften som jeg fant på bloggen Fotballfrue. Om du ikke ønsker lavkarbo-oppskrift, så bytt ut sukrin med sukker (pass på mengden).
Du trenger:
1 dl sukrin (kjøpes på helsekosten)
50 gram kokosfett
1 dl kremfløte
1 dl kokosmelk
200 gram revet kokos
100 gram mørk sjokolade, over 70 prosent
Smelt sukrin og kokosfett i en kjele.
Tilsett deretter kokosmelk, fløte og kokos. Rør godt sammen. Sett massen i kjøleskapet.
Etter ca 1 time tar du massen ut av kjøleskapet og former til små Bounty-sjokolader.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Da er det bare å dyppe Bountybaren i sjokoladen, sette den på et bakepapirkledt brett og sett sjokoladen til oppbevaring i kjøleskap.
Kjempegodt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar