Du trenger:
kyllingfilet, salt, pepper, urter, soltørket tomat, olje, parmesan, sellerirot, squash, hvitløk og fløte.
Skjær sellerirot og squash i tynne skiver. Krydre med salt og pepper, og legg lagvis i to former. Hell fløte over selleriroten og olivenolje over squashen. Tilsett hakket hvitløk i selleriroten. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og urter (jeg brukte rosmarin). Legg kyllingen i en oljet ildfast form. Sett alt inn i forvarmet ovn (ca 200 grader) og stek i 10 - 15 min.
Hell et glass soltørket tomat i en blender. Rasp parmesan og ha i, sammen med olivenolje. Blend sammen.
Legg kyllingen på tallerken og server. Her er det mange gode smaker.
Kjemperaskt, enkelt og godt.
Dette så godt ut. Alltid spennende å prøve nye retter og her fant jeg inspirasjon. Skal se på resten av rettene dine også.
SvarSlettVil også tipse deg om en giveaway på en ny blogg
http://corallpurebeauty.blogspot.com
Fine premier.
Ha en fin kveld.