torsdag 8. mars 2012

Kyllinglasagne

En enkel og god lasagne. Dette er en mager og god variant av lasagne.


Stek 400 g kjøttdeig og en løk i litt olje.


I tillegg trenger du:
ca 1 dl hønsebuljong
1 boks tomat
salt, pepper og oregano


Etter at kjøttdeigen er brunet tilsettes resten av ingrediensene. La småputre mens du gjør klar hvit saus.


Du trenger:
2 ss hvetemel
6 dl lettmelk
1 dl revet ost
salt, pepper og muskat

Rist litt av melken sammen med hvetemelet. Kok opp resten av melken. Tilsett melblandingen og krydderet. La småputre noen minutter. Pass på at begge sausene er skikkelig krydret.



Legg sausene laagvis med lasagne plater.


Dekk med ost på toppen, og strø på oregano.


Server med salat.


Namnam.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...