tirsdag 6. mars 2012

Laksekaker - et magert og sunt middagsalternativ

Rask og veldig god middag. Laksekaker med hjemmelaget potetsalat.


Oppskriften til en porsjon:

En benfri laksefilet
1 ts potetmel
1/2 dl ekstra lett melk
2 ts finhakket gressløk
1 ts margarin

Ha alt i en blender og miks til en farse. Form passe store kaker og stek i margarin.

Potetsalat til en porsjon:

150 g potet
1 ss finhakket persille
1 ss purre
1 ts finhakket rød paprika
1 ss kesam
1 ts sennep
2 ss sylteagurklake
1/2 ts salt
litt pepper

Skjær potetene i biter og kok, sammen med purre og paprika.
Rør sammen ingrediensene til dressingen, og smak til med salt og pepper. Bland dressing og de avrente, kokte grønnsakene. Smak til med krydder.

Server lakseburgerne med potetsalat og revne gulrøtter.
Oppskriften er basert på en Grete Roede oppskrift.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...