onsdag 2. mai 2012

Deilig torskerett med grønnsaker - selvfølgelig lavkarbo...

Det er alltid en utfordring å trylle frem gode fiskeretter av en fiskeblokk som er hentet i frysedisken.
Men med litt fløte og diverse, så forvandles det fort til en god rett.


Her er oppskriften til to personer:

400 g frossen torsk
1/2 purre
1/2 grønn paprika
1 gulrot
fløte etter smak og behag
vann + fiskebuljongterning
salt, pepper, karri, hvitløkspulver
smør å steke i 
brokkoli

Skjær grønnsakene, unntatt brokkoli, i biter og stek i smør. Når grønnsakene er møre, legges fisken i.


Kok opp vann og buljongterning og tilsett fløte.


Ha den hvite sausen over fisken. Smak til med krydder.


Server med kokt blomkål. 
Så enkelt og så godt.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...