tirsdag 15. mai 2012

Kransekakestenger - lavkarbo


Deilige kransekakestenger. Enkle og raske og lage. Kan fint spises som de er, eller til iskrem.
Kan fint fryses, og kan nesten spises rett ut av fryseren....


Du trenger:

200 g malte mandler
3 eggehviter
Sukrin+ og sukrin melis til passe søtt
Smeltet sjokolade til å dyppe kakene i. Her kan du bruke sukkerfri sjokolade eller sjokolade med mer enn 70 % kakao.

Mal mandlene i en foodprosessor. Jeg gadd ikke skolde mandlene. Ha alt i en bolle og rør. Trill til stenger og legg på bakepapirkledt stekeplate. Stek på 200 grader i ca 15 min. Avkjøl. 


Dypp kakene i sjokolade som er smeltet over vannbad. Legg kakene i kjøleskap til sjokoladen har stivnet. Jeg hadde litt sjokolade til overs, derfor fikk noen av kakene ekstra sjokolade på....


Så kan de legges i boks og oppbevares i kjøleskap eller fryser.


Det er lov å smake.










1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...