Deilige kransekakestenger. Enkle og raske og lage. Kan fint spises som de er, eller til iskrem.
Kan fint fryses, og kan nesten spises rett ut av fryseren....
Du trenger:
200 g malte mandler
3 eggehviter
Sukrin+ og sukrin melis til passe søtt
Smeltet sjokolade til å dyppe kakene i. Her kan du bruke sukkerfri sjokolade eller sjokolade med mer enn 70 % kakao.
Mal mandlene i en foodprosessor. Jeg gadd ikke skolde mandlene. Ha alt i en bolle og rør. Trill til stenger og legg på bakepapirkledt stekeplate. Stek på 200 grader i ca 15 min. Avkjøl.
Dypp kakene i sjokolade som er smeltet
over vannbad. Legg kakene i kjøleskap til sjokoladen har stivnet. Jeg hadde litt sjokolade til overs, derfor fikk noen av kakene ekstra sjokolade på....
Så kan de legges i
boks og oppbevares i kjøleskap eller fryser.
Det er lov å smake.
Så godt ut :)
SvarSlett