Oppskriften:
60 gram valnøtter
40 gram mandler
40 gram kruskakli
1 dl. solsikkefrø
3 dl. hele linfrø
1 boks cottage cheese
5 store egg
2 ts. bakepulver
2 ts. fiberhusk
2 teskjeer rapsolje
1 ss. sukrin
Mal alle nøtter og bland alt det tørre i en eltebolle. Tilsett alt det våte og bland godt sammen.
Stekes på 200 grader i ca 1 time. Følge med. Hvis brødet blir for mørkt, kan du legge litt bakepapir over brødet før det er ferdig stekt.
Da har jeg noe å legge pålegget på. Det var en litt uvant smak og konsistens i begynnelsen, men med masse pålegg, så har det gått bra. Brødet er veldig drøyt, og har holdt seg ferskt i plastpose i skuffen i flere dager. Det går også fint å fryse brødet. Det er vel ca 2 karber i en brødskive. Har ikke finregnet på det - men ser at det er ca det slike brød ligger på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar