tirsdag 14. februar 2012

Kylling med pesto


Du trenger:
kyllingfilet, salt, pepper, urter, soltørket tomat, olje, parmesan, sellerirot, squash, hvitløk og fløte.

Skjær sellerirot og squash i tynne skiver. Krydre med salt og pepper, og legg lagvis i to former. Hell fløte over selleriroten og olivenolje over squashen. Tilsett hakket hvitløk i selleriroten. Krydre kyllingfileten med salt, pepper og urter (jeg brukte rosmarin). Legg kyllingen i en oljet ildfast form. Sett alt inn i forvarmet ovn (ca 200 grader) og stek i 10 - 15 min.


Hell et glass soltørket tomat i en blender. Rasp parmesan og ha i, sammen med olivenolje. Blend sammen.


Legg kyllingen på tallerken og server. Her er det mange gode smaker.


Kjemperaskt, enkelt og godt.

1 kommentar:

  1. Dette så godt ut. Alltid spennende å prøve nye retter og her fant jeg inspirasjon. Skal se på resten av rettene dine også.

    Vil også tipse deg om en giveaway på en ny blogg
    http://corallpurebeauty.blogspot.com
    Fine premier.
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...