lørdag 14. januar 2012

Favorittpizzaen

Dette er favorittpizzaen som har blitt laget hos oss i årevis. Når jeg lager denne pizzaen har jeg ikke "lov" av å endre noe - den skal være som den alltid har vært.


Oppskrift til 2 pizzaer:
Jeg bruker mel til bunn fra Peppes Pizza (fås kjøpt hos blant annet Meny). Jeg bruker den italienske varianten - en pose mel gir to bunner.

2 bokser hakket tomat
6 fedd hvitløk
oregano
salt
olivenolje
1 pk kokt skinke
revet ost

Lag pizzabunn etter anvisningen på pakken. La deigen hvile 10 minutter før du kjevler ut til to tynne bunner. Kle to stekebrett med bakepapir og legg på bunnene (de bør dekke nesten hele brettet). Fordel tomat utover bunnene, strø på litt salt, hakk hvitløk og fordel over, samt strø på godt med oregano. Dekk med ost. Sprinkle litt olivenolje over. Sett pizzaen i ovnen på 200 grader i ca 13-14 minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...