onsdag 18. januar 2012

Minestrone med friske grønnsaker

Jeg synes det er ok å minst en gang i uken å lage en middag som ikke inneholder kjøtt eller fisk. Ooppskriften på denne suppen, minestrone med friske grønnsaker, er tatt fra boken "500 supper".


Dette trenger du:


Oppskriften:
2 ss olivenolje
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, presset
1 gulrot, skjært i småbiter
1 liten squash, skjært i småbiter
100 g strimlet grønnkål (jeg brukte kinakål)
4 modne tomater (jeg brukte en boks tomater)
1 ss tomatpure
1 1/4 l grønnsakbuljong
100 g spaghetti, brukket i småbiter
salt og pepper

Varm oljen i en stor kjele, fres løk og hvitløk i ca 4 minutter. Tilsett resten og la det koke til spaghettien er ferdig (se koketid på pakken). Smak til med salt og pepper.


Server med grovt brød. Deilig suppe. Fullverdig middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...