onsdag 25. januar 2012

Panna cotta

I dag har jeg laget Panna cotta. Dette er en italiensk dessert som er svært enkel å lage, og som smaker godt.


Jeg laget en liten porsjon - nok til 3 stk.

Du trenger:
3 gelatinplater - som bløtlegges i vann i ca 6 min
3 dl fløte
50 g sukker
1/2 - 1 vaniljestang

Gelatinen bløtlegges i vann i ca 6 min. Skrap frøene ut av vaniljestangen. Kok opp fløte, sukker og frøene av vaniljestangen. Ta gelatinen ut av vannet og klem vann ut av gelatinen. Rør gelatinen inn i røren. Hell røren i 3 glass, og sett kaldt i minst 3 timer. Jeg laget de kvelden før.

Saus:
Frosne bringebær, tint
50 g melis
litt sitronsaft
Kjør i blender og hell over desserten. Deilig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...